Vesløs hundesport

Om Vesløs Hundesport – vores filosofi og historie

I 2015 tog vi den store beslutning om at rykke til Nordjylland og lave et hundetræningscenter her på gården i Vesløs, og forberedelserne har taget sin tid, og der vil fortsat være ufærdige projekter. Men i sommeren 2017 kunne vi åbne dørene til Vesløs Hundesport og Canis Hundeskole afd. Vesløs.

Vi har drevet hundeskole siden 2007 og var en af de første afdelinger af Canis i Danmark men vi har ikke tidligere haft mulighed for at drive hundeskolen hjemmefra. Vi fortsætter med Canis` træningsprincipper men nu i eget navn og stadig med masser af tilbud indenfor klikkertræning og viden om hunde. Hundetræning skal være sjovt og hyggeligt uden at man behøver at gå på kompromis med effektiviteten.

Vores mål med dette sted er at lave et alsidigt og hyggeligt hundetræningscenter hvor vi både skaffer nogle af de allerbedste instruktører til events, camps og småkurser og også selv udbyder en vifte af kurser….og så må man da også godt spise noget godt efter en hel dags træning mens man hyggesnakker og udveksler erfaringer.

Her på gården hersker der et princip om at vi behandler hinanden – både dyr og mennesker – som vi gerne selv vil behandles. Velkommen til – vi håber du føler dig hjemme og finder spændende muligheder for dig og din hund!

Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag