Træn IGP med klikkertræning fra A-Z

Kunne du tænke dig et grundigt kursusforløb der lærer dig at bruge klikkertræning i alle discipliner i IGP-programmet? Så er dette muligheden.

Kurset er bygget op i 5 moduler som i alt indeholder 7 weekendsamlinger med både teoretisk og ikke mindst praktisk træning. Tanken er at du lærer at arbejde med din hund efter samme koncept uanset hvilken disciplin du træner indenfor IGP. Dette vil også gøre din hund ”koncept-klog” og den vil lære at samme regelsæt gælder uanset hvad I arbejder med – en stor fordel for både dig og hunden da forvirring minimeres og forudsigelighed og logik vil gennemsyre din træning.

Modul 1: To weekender hvor du lærer at bruge adfærdsanalysen i praksis, introduceres for alle klikkertrænerens værktøjer (uanset disciplin), definerer hele programmets grundfærdighedsliste, og vi træner praktisk på disse og arbejder med at optimere dine hundeførerfærdigheder.

Modul 2: En weekend hvor vi stiller skarpt på træning af sporet og genstandsarbejde.

Modul 3: To weekender hvor temaet er bidearbejdet. Vi har både gennemgang af teori, praktisk træning af bid og lydighed i bidearbejdet. Hvordan får vi kontrol på galskaben?

Modul 4: En weekend hvor vi arbejder videre med at bygge lydigheden op (strække belønningsfrekvens, kædning etc.).

Modul 5: En weekend. Her stiller vi skarpt på konkurrencetræningen. Hvordan kan vi konkurrencetræne fornuftigt indenfor alle discipliner i programmerne?

Kurset har plads til 6 deltagere for at sikre at du får så meget tid på banen med vejledning som muligt. Al træning vil for det meste foregå på gården hos os eller på arealer i nærheden.

Forplejning (morgenmad og frokost) er inkluderet i prisen.Betalingsordning kan aftales nærmere. Det vil også være muligt at fravælge et modul (prisen reduceres) – forhør dig om dette på mail dina@vesloeshundesport.dk

Datoer for samlinger: Der er ikke lagt datoer op endnu men du er velkommen til at blive skrevet op som interesseret, helt uforpligtende.

Udover disse 7 samlinger vil du kunne købe 4 opfølgende træningsdage for i alt 1100,- kr efter kursets afslutning. Disse træningsdage aftales ved kursets slutning.

Er der krav til dig? Ja ? Du skal være indstillet på virkelig at ville bruge tid på træning imellem samlingerne. Du skal også være indstillet på at gå all in på at træne efter Canis-konceptet. Det er en fordel at du har sat dig ind i det på forhånd. Det eneste krav til din hund er at den har lært at tilbyde adfærd frivilligt.

Oprettes på opfordring

Tilmeld dig kursus her

Felt