SLIP -et onlinekursus med teori og praktiske øvelser.

Velkommen til et onlinekursus om SLIP.

 

Materialet som du kan købe adgang til, tager udgangspunkt i klikkertræning og handler om indlæring af slip fra grunden.  Selvom du ikke klikkertræner, kan du måske alligevel godt bruge nogle af øvelserne. Men det er vigtigt at du er indstillet på en 100% belønningsbaseret tilgang. Materialet består af nogle teorilektioner med tilhørende praktiske øvelser som er demonstreret på videoklip. Teorilektionerne er indlæst som små forelæsninger.

I kursusmaterialet gennemgår jeg forskellige trin i træningen af “slip”. Ikke alle hunde vil have brug for alle trin i træningen – de er jo forskellige og har helt forskellige behov, præferencer og udfordringer.

Kurset indeholder både lidt om at slippe legetøj, men mest decideret træning af slip i bidearbejde (IGP, PH).

Du kan købe kurset med to forskellige muligheder. Enten køber du bare kursusmaterialet ( vælg “observatør” på tilmeldingen). Eller du køber materialet med feedbackpakken på videoer af din egen træning som du sender til mig (vælg “ordinær deltager) . Feedback gives på op til 10 videoer i et tidsrum på 3 mdr. efter købsdato.

Kursusmaterialet er tilgængeligt i 3 mdr fra købsdato. Der åbnes for nye tilmeldinger ca. hver 3. måned.

Pris for grundpakken: 1000,- kr

Pris med feedback på op til 10 videoer i et 3 månedersforløb.: 1500,- kr

Tilmeld dig her

OBS. På tilmeldingsformularen skal du huske at vælge “Ingen” under fanen “livekursus”

Når tilmeldingen er sendt, modtager du en faktura. Når den er betalt, modtager du et link og en kode til at åbne materialet.

Felt