Dina og Henrik

Hvem er vi?

Dina Doctermann

Jeg fandt frem til klikkertræningens spændende verden allerede i 1998, men lærte først at bruge det effektivt i løbet af 00`erne. Jeg blev uddannet Canis-instruktør i 2007 og åbnede den danske afdeling af Canis med ansvar for både netbutikken og som del af tidsskriftets redaktion, samt egen afdeling af hundeskolen. Fra 2013 blev jeg ansvarshavende redaktør af Canis-bladet frem til bladet lukkede. Jeg har drevet to afdelinger af Canis Hundeskole og uddannet 11 hold fra Canis Klikkertræneruddanelse. Nu er vi så gået solo med Vesløs Hundesport i 2020. Jeg har altid interesseret mig for brugsarbejdet inklusive bidearbejdet, og har sammen med Henrik udviklet træningsstrategier for klikkertræning af bidearbejdet ud fra Canis` grundprincipper.

CV: Instruktøruddannelse hos Canis i Norge, 2007.

Deltaget på seminarer i 2007, 2008, 2010 med Bob Bailey, Kathy Sdao, Ken Ramirez, Michele Pouliot, Morten Egtvedt, Cecilie Køste

Deltaget på Clicker Expo i 2014, 2016, 2017 med bl.a. Chiraq Patel, Kathy Sdao, Karen Pryor, Ken Ramirez, Dr.Jesus Rosalez-Ruiz, Eva Bertilsson, Emelie Johnsen-Vegh og mange andre.

Opdatering af Canis` instruktøruddannelse med bl.a. forelæsninger af Dr. Joe Layng, Dr. Susan Friedman og Dr.Rick Kubina i 2021

”Introduction to schedules of reinforcement” med Ph.D. Sean Will og Maasa Nishimuta.

Henrik Pind Doctermann

Henrik blev i sin tid uddannet bidefigurant i Dansk politihundeforening tilbage i begyndelsen af 00`erne. Siden mødte vi, via vores hundes opdrætter, Ralf Achilles, tysk figurant, international IPO-dommer og politihundefører, og han bidrog (indtil sin død)med megen inspiration til vores træning. Henrik har også taget Canis klikkertræneruddannelse, og sammen har vi arbejdet med at udvikle træningsstrategier – et arbejde der aldrig hører op – til at finde effektive og hundevenlige måder at indlære bidearbejdet på med klikkertræningens grundprincipper.

Kontakt os

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag